Approach

Unieke sferen creëren daar ga ik voor

het onverwachte

EEN ANDERE RUIMTE EEN ANDERE SFEER DAT MAAKT HET UNIEK

Fase 1

Kennismaken

Wat is je favoriete plek in huis? Hoe ziet je dagelijks leven eruit? Waar word je gelukkig van? Of je nu een particuliere of zakelijke opdrachtgever bent, elke nieuwe aanvraag start met een uitgebreide en vrijblijvende kennismaking bij je thuis, in je bedrijfspand of bij ons op kantoor. Hierin brengen we je woon-/werksituatie in kaart, maar we bespreken ook je wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek maken we een offerte.

Fase 2

Concept & Plattegrond

We zullen de wensen voor je interieurproject analyseren en onderzoeken. Vervolgens gaan we voorontwerpen schetsen of ontwerpen in 3D. De schetsen of 3D beelden zullen allereerst gaan over de indeling en inrichting. Naarmate het voorontwerp vordert gaan we ons toespitsen op kleuren, materialen en specifieke wensen.

Fase 3

Ontwerp

Als derde stap in de ontwerpfase wordt het aangepaste voorontwerp uit de vorige fase uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp is voorzien van plannen, 3D voorstellingen, omschrijvingen en materiaalstalen om zo alles tot in detail inzichtelijk te maken voor de uitvoering van het plan.

Fase 4

Projectbegeleiding

In deze fase worden alle offertes voor de uitvoering van het interieurontwerp aangevraagd bij verschillende aannemers en leveranciers. We zullen advies geven bij de keuze van de leveranciers en eventueel uitvoerende aannemers. Als de offertes zijn goedgekeurd en we exact weten wat er moet gebeuren, kan gestart worden met de echte realisatie. Daivor interior design ontzorgt, omdat we naar wens van de klant van A tot Z betrokken kunnen zijn bij de uitvoering. We regelen de inkoop, maken een planning en begroting en zorgen dat de uitvoerende partijen aan de slag kunnen. Ook tijdens de verbouwing of inrichting kunnen we het aanspreekpunt zijn voor de uitvoerende partijen.

Ik wil meer weten

Met zorg en aandachtvoor elk detail

PERSONAL SHOPPEN? SAMEN OPZOEK NAAR DE MOOISTE INRICHTING.

Met een schets, moodboard en meubelplan proberen we een zo compleet mogelijk beeld te geven. Toch liever de items met eigen ogen bekijken, zien en ervaren? Dan gaan we gewoon personal shoppen!

Met de 3D Visualisatie gaat het echt leven

De plannen compleet? In de 3D visualisatie brengen we alles samen en laten we het ontwerp tot leven komen. Dit is de bouwtekening voor de uiteindelijke realisatie.