About us

Combineren is mijn stijl

DAISY VORM - DAIVOR

Als interieurontwerper ben ik continu op zoek naar het perfecte plaatje. De harmonie in de verschillende stijlen is wat mijn ontwerpen uniek maakt.

Een mooi resultaat!

Wat is je favoriete plek in huis? Hoe ziet je dagelijks leven eruit? Waar word je gelukkig van? Of je nu een particuliere of zakelijke opdrachtgever bent, elke nieuwe aanvraag start met een uitgebreide en vrijblijvende kennismaking bij je thuis, in je bedrijfspand of bij ons op kantoor. Hierin brengen we je woon-/werksituatie in kaart, maar we bespreken ook je wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek maken we een offerte.

approach

Materialen, kleuren en sfeer

Alles wordt zeer zorgvuldig afgewogen tot er een ontwerp ontstaat waar ik compleet achter sta. Ik streef met mijn kennis en enthousiasme naar het verbinden van de klant zijn werk- en/of woonomgeving. Ik luister naar de wensen en behoeften van de klant en dan is het verder aan mij om unieke oplossingen te creëren, wat betreft indelingen van ruimten en het toepassen van materialen wat bij de klant past. Dit kan op basis van een advies tot volledige begeleiding en realisatie van het project.